Podjetje Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd je bilo zgrajeno leta 2002 in se nahaja v posebni ekonomski coni Bowang, provinca Anhui.

Registrirano je bilo 0,21 milijarde RMB, zavzema 120.000.000 kvadratnih metrov z več kot 400 zaposlenimi in je sestavljeno iz visoko usposobljenih in kvalificiranih operaterjev strojev in montažnih tehnikov, ki jih podpira osebje izkušenih inženirjev in oblikovalcev, zaradi česar je eden največjih proizvajalcev pločevine izdelava strojev na Kitajskem.

Posvečeni smo raziskavam in razvoju ter proizvodnji srednje ali visoke predelovalne opreme in stiskalnih linij za stroje za izsekavanje pločevine, hidravlične giljotinske škarje, upogibne stroje za stiskalnice in stroje za lasersko rezanje kovinskih plošč z vlakni. Zhongrui ne samo, da sklene pogodbe na ravni AAA in drži obljube v podjetjih, ampak tudi prehaja certifikat ISO9001 in certifikat CE.

Z leti razvoja in kopičenja smo še naprej krepili raziskave in razvoj novih izdelkov, uvedli cnc tehnologijo, ki prihaja iz Italije in Nemčije. CNC stiskalnica, CNC stroj za lasersko rezanje vlaken, ki smo ga izdelali, je dosegel pravi občutek CNC avtomatskega krmiljenja in močno izboljšal produktivnost.

Da bi strogo nadzorovali kakovost in zagotovili zadovoljstvo strank, je podjetje doseglo izdelek s strogim nadzorom od načrtovanja, proizvodnega procesa, inšpekcije do celotne dostave stroja, namestitve in servisa.

Zhongrui bo še naprej podjeten v korporativnem duhu "kredita, sodelovanja, pragmatizma in inovativnosti ter iskreno upa, da bo skupaj napredoval in skupaj ustvaril briljantnost s prijatelji iz vseh krogov.

Zakaj izbrati nas

Več kot 20 let Več kot 20 let
Podjetje Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd je bilo zgrajeno leta 2002.
Visokokakovostni strojni certifikat Visokokakovostni strojni certifikat
Pogodbe na ravni AAA in držijo obljube v podjetjih, je opravil certifikat sistema vodenja kakovosti ISO9001, evropski standard CE, licenco FDA za izvozne izdelke, izvoz v Evropo je obvezen certifikat CE, izdelki se izvažajo v pravico do sebe.
Tehnična ekipa Tehnična ekipa
Z več kot 400 zaposlenimi, vključno s srednjim in višjim tehničnim osebjem, je predstavljalo 60%. Sestavljajo ga visoko usposobljeni in usposobljeni operaterji strojev in montažni tehniki, ki jih podpira osebje izkušenih inženirjev in oblikovalcev, poleg tega pa že več let najema strokovnjake kot proizvodno tehničnega svetovalca.
Ekipa za raziskave in razvoj Ekipa za raziskave in razvoj
Trenutno ima 20 odobrenih patentov, vključno s 3 patenti za izume.

Povratne informacije strank

Razstava

Razstava