Ali je cena stroja lahko večja?
1. RAYMAX vedno zagotavlja visokokakovosten stroj, kot vemo, je čezmorski trg pomembnejši in težji od domačega trga zaradi stroškov komunikacije po prodaji, zato ima naš stroj vedno zadosten standard kakovosti, da zagotovi, da lahko stroj deluje več kot realna garancijska doba. Na ta način bomo veliko prihranili in vnaprej mislili na stranke.

2. Pravzaprav RAYMAX razmišlja tudi o naši ravni cen, prepričani smo, da zagotavljamo kakovost=cena in cena=kakovost, primerljivo ceno in sprejemljivo za stranke ter vzdržljivo za naše stroje. Pozdravljamo vaše pogajanje z nami in dobimo dobro zadovoljstvo.

Ali lahko pošljem vzorce za testiranje? Ali imate testnino ali ne
Da, če bi nam lahko poslali vzorce, bi bilo bolje. Za testiranje moramo prilagoditi glede na vaše izdelke,
torej bodo stroški kalupov na vašem računu, kalupi seveda pripadajo vam.
Plačilni pogoji?
T/T, L/C, Western Union, Paypal, varno plačilo Alibaba itd.
Ali smo lahko vaš agent?
toplo dobrodošli, iščemo globalnega agenta. agentu bomo pomagali izboljšati trg in nuditi vse storitve, kot so tehnične težave s stroji ali druge poprodajne težave, medtem pa lahko dobite velik popust in provizijo.
Ali lahko dobimo kakšne ugodnosti, če vam predstavimo novo stranko?
Da, seveda, nekaj daril, ki jih boste prejeli, in provizija glede na znesek nove stranke.
Kaj pa dokumenti po odpremi?
Po odpremi vam bomo DHL poslali vse izvirne dokumente, vključno s seznamom pakiranja, komercialno fakturo, B/L in drugimi potrdili, kot jih zahtevajo stranke.
Ali uredite pošiljko za stroje?
Da, za ceno FOB ali CIF bomo uredili pošiljanje za vas. Za ceno EXW morajo stranke same ali njihovi zastopniki urediti pošiljanje.
Kako dolg je dobavni rok?
Za standardni stroj bi bilo 15 delovnih dni; Za nestandardne stroje in stroje po meri v skladu s posebnimi zahtevami strank bi bilo 30 dni
Ali lahko organizirate tridesetstranske preglede pred odpremo
Pregled pred odpremo: Dobaviteljev pregled pred odpremo je dokončen; pregled pred odpremo s strani tretje osebe na stroške kupca.
Ali testirate vse svoje blago pred dostavo?
O Da, imamo 72 ur testiranja pred dostavo in pošljemo testni video ali sliko stranki za referenco
Kakšni so vaši pogoji pakiranja?
Pakiranje: izvozno vreden paket, primeren za kontejnerski prevoz.
Lesena škatla, železna paleta, plastična folija itd.
Če med pošiljanjem pride do poškodb izdelkov, kako dobite zamenjavo?
Najprej bi morali raziskati vzrok škode. Hkrati bomo zavarovanje uveljavljali sami ali pomagali kupcu.

Drugič, kupcu bomo poslali zamenjavo. Stroške zamenjave krije odgovorna oseba za zgoraj navedeno škodo.

Ali je inženir na voljo za opravljanje storitev v tujini?
Da, zagotovili bomo brezplačno montažo in zagon ter brezplačno usposabljanje.
Kako vam lahko zagotovimo učinkovite storitve (rešitev obdelave kovin):

Obstajajo trije koraki, kot sledi:

1. Zberite svoje zahteve na podlagi vaše dejanske delovne situacije.

2. Analizirajte svoje podatke in nam posredujte povratne informacije.

3. Ponudite možnosti glede na vaše specifične potrebe. Na primer, reg. standardni izdelki, lahko ponudimo strokovna priporočila; reg. nestandardnih izdelkov, lahko ponudimo profesionalno oblikovanje.

Kako lahko izberem najprimernejše stroje?
Povejte mi vaše specifikacije, lahko izberemo najboljši model za vas ali pa izberete natančen model. Lahko nam pošljete tudi risbo izdelkov, izbrali bomo najprimernejše stroje za vas.
Kakšna je vaša garancijska doba?
Obdobje garancije kakovosti za izdelek RAYMAX je 24 mesecev od dneva vkrcanja na B/L. Med garancijskim obdobjem bomo brezplačno zagotovili nadomestne dele v primeru neskladja s kakovostjo, ki ga povzročimo mi. Če so okvare posledica nepravilnega delovanja uporabnika, bomo strankam zagotovili rezervne dele po nabavni ceni.
Kaj pa vaša proizvodnja na Kitajskem?
RAYMAX se nahaja v mestu Maanshan, mesto Bowang v provinci Anhui, ki je vodilno območje na Kitajskem in tudi po vsem svetu kot središče strojev za raztopino kovinskih plošč. Na tem področju smo delali približno 18 let in skupaj imamo približno 300 zaposlenih. Bogate izkušnje na tem področju s strokovno tehnično podporo in usmerjenimi storitvami.
Kaj pa kakovost vašega stroja? Skrbi nas kakovost.
RAYMAX je zrela blagovna znamka na KITAJSKEM, tovarna je bila zgrajena leta 2002, z našimi 18-letnimi raziskavami tehnologije se je naš dizajn, vključno s strukturo in podrobno varnostjo ter natančnostjo, močno izboljšal in se lahko ujema z vsemi standardi CE in strožjimi standardi. Naši distributerji strojev po vsem svetu v približno 50 državah, kjer je industrija kovinskih plošč, so briljantni stroji. In kjer so naši stroji, sta dober ugled in zadovoljstvo uporabnikov terminala