Pri RAYMAX-u je naš končni cilj ponuditi kakovostno storitev in podporo, ki si jo naše stranke zaslužijo. Naše predano servisno osebje in trgovska mreža uživata v neprekosljivem razmerju med tehnikom in strojem, da zagotovimo pravočasen odziv.

RAYMAX je bil ustanovljen leta 2002 kot prvi proizvajalec strojev za obdelavo pločevine na Kitajskem.

Prva proizvodnja RAYMAX-a je bil ročni stroj za rezanje pločevine. Danes RAYMAX s ponosom ponuja široko paleto izdelkov v industriji obdelave pločevine.

RAYMAX je s svojo letno proizvodno zmogljivostjo 2000 strojev na 120.000.000 kvadratnih metrih površine največji proizvajalec strojev za obdelavo pločevine na svetu.

Storitev

RAYMAX dela in nenehno vlaga v svoje zaposlene in proizvodnjo, da bi s svojimi 450 zaposlenimi dosegel večji uspeh, boljšo tehnologijo in boljše okolje. Podjetje želi biti učinkovito pri prihodnjih izboljšavah svojih strank in deliti velike ideje s ponudbo najnovejših tehnologij v najbolj konkurenčnih okoliščinah in napovedovanjem njihovih prihodnjih potreb.

RAYMAX je blagovna znamka svetovnega razreda, ki svojim strankam v 92 državah ponuja svetovno tehnologijo in raste skupaj z njimi.