Zhongrui se ne osredotoča le na visokokakovostne stroje, ampak zagotavlja tudi zadovoljivo poprodajno prodajo, kot je navedeno spodaj:
Usposabljanje za namestitev (3 možnosti):

A. Napravo bomo opremili z videoposnetkom za usposabljanje in uporabniškim priročnikom v angleščini za namestitev, delovanje, vzdrževanje in odpravljanje težav ter dali tehnična navodila po e-pošti, faksu, telefonu/MSN/ICQ in tako naprej, ko boste naleteli na težave namestitve, uporabe ali prilagajanja.
B. Lahko pridete v tovarno Zhongrui na usposabljanje. Ponudili vam bomo strokovno vodenje. Neposredno in učinkovito usposabljanje iz oči v oči. Tukaj imamo sestavljeno opremo, vse vrste orodij in objekt za testiranje. Čas usposabljanja: 3 ~ 5 dni.
C. Naš inženir bo izvedel storitev usposabljanja od vrat do vrat na vaši lokalni lokaciji. Potrebujemo vašo pomoč pri urejanju formalnosti glede vizuma, vnaprej plačanih potnih stroškov in nastanitve med službenim potovanjem in obdobjem službe pred njihovo odpremo. Bolje je, da se dogovorite za prevajalca za oba naša inženirja med obdobjem usposabljanja. Čas usposabljanja: 7 dni.